Serveis

Un dels nostres objectius és poder donar un bon servei al públic tot adaptant-nos a les seves necessitats. Per aquest motiu hem creat uns serveis a la carta per solucionar els seus problemes.

 

Un regal únic
Un regal únic

Servei de  Regal  VIP o Master Class

 

Per a aquelles persones que han de fer un regal molt especial i cerquen un present de valor incalculable, hem creat aquest servei per convertir un somni en una realitat. Podem oferir un llibre molt especial per a la persona que rebi el regal presentant-lo d’una manera molt acurada. El llibre anirà dins d’ una caixa de fusta o cartró i s’enviarà al destinatari amb la protecció adequada.  Amb aquest servei aconseguirem que el destinatari tingui una agradable sorpresa: que recuperi un llibre que havia tingut a les mans en una altra època i que ara li desvetlla tota una sèrie de records.

Segona vida pels llibres
Segona vida pels llibres

Servei nollenciselsllibres: recollida de llibres gratuïta


Us oferim el servei de recollida gratuïta de llibres a domicili. És un servei que pretén esponjar l’espai de les llars i donar cabuda a noves adquisions. Especialment pensat per a aquelles persones que canvien de casa o de pis i a qui el factor espai els és determinant. És una fórmula per compartir els nostres llibres arraconats amb la societat i per donar-los una segona vida. Si voleu fer ús d’aquest servei ens podeu enviar un correu a:

nollenciselsllibres@gmail.com

 

Un projecte de recuperació i reutilització de llibres.